Oj .. var har dagarna tagit vägen. De har rusat iväg ordentligt.

Och så har vintern kommit. Här har vi fått någon decimeter snö igår. Blåste gjorde det också. När gubben skulle gå ut imorse för att skotta, fick han brotta sig ut. Det hade blåst upp en massa snö för framför dörren som gjorde det svårt att ta sig ut.

Idag har det gått 16 dagar sedan jag slutade med cigaretterna. Det har fortsatt att gå bra. Fast nog finns det stunder när man nästan ger upp .. men de går snabbt över .. skratt .. Men man märker att i vissa situationer blir man verkligen påmind om rökningen. Speciellt när man har främmande. Förut när jag drack kaffe, så gick jag till spisen för att ta ett bloss, för att de skulle slippa röken vid bordet. Nu kom jag på mig själv med att jag gick till spisen som in inrotad rörelse. Men stog där bara .. vart inte ens röksugen. Det är ju bra … fniss ..

I fredags blev man så vuxen .. skratt .. Tänk att det känns så bra. Tänkte åka och handla i fredags, för man vill ju ha något hemma och bjuda på om det skulle komma någon. Gubben skulle “bara” göra det och så det. Det var ju uträknat förstårs … mellan honom och Therese (min dotter). Hon kom på förmiddagen och sa att jag skulle följa med. Jaha .. vad behöver jag ha för kläder .. Spelar ingen roll svarade hon. Så åkte vi iväg och det blev till Heby där hon bor. Jag började tro att jag skulle få en dag med ansiktsbehandling och manikyr. Men nix … hon tog mig till frissan. Så nu kan man ju fundera om de inte gillade min frisyr .. gapskratt … Örjan har ju hört ett flertal gånger att jag skulle nog beställa en tid för att klippa mig, och så skulle jag gärna vilja ha en permanent. Men det har ju inte blivit av. Så likt mig … tänker att jag ska göra det å det och inget blir gjort .. när det gäller mig själv alltså. Så nu är jag krullig och fin … fniss .. gillar krulligt hår. Sen blev det middag hemma hos Therese. Hon tyckte att jag skulle få slippa det på min födelsedag. God mat var det också. Fick ett kort med blommor på där Therese har skrivit några vackra ord. Min mamma har visst hjälpt till lite. Det lyder så här:

Stil du nu har bytt,
när 50 år har flytt.
Du kanske har lidit pin,
men du blev i alla fall väldigt fin!
Vi vill poängtera
hur högt vi alla dig värdera.
Du är oss alla så kär
och vi tycker om dig
för den du är!
Hur som helst, vi vill dig gratulera
och för din stora dag dag salutera!!!!
Ett fyrfaldigt LEVE OCH HURRA
får du från oss idag!!!

Man blev lite tårögd måste jag erkänne .. snyft ..