Tänk …….. tre veckor har gått sedan jag fimpade. Och jag har klarat mig hit … wow .. Fast jag skulle ljuga om jag sa att jag inte haft röksuget ibland, och den lilla rökkompisen på axeln som försökt övertala mig att fortsätta röka har ju inte gjort det lättare. Men det är inte svårt att låta bli ändå. Känner mig nästan som en ny människa … fniss ..

Om ni inte hör något ifrån mig de närmaste dagarna, beror det på att min dator krånglar. Gubben ska byta moderboard och processor i min dator, för att den ska bli lite snabbare. Om det nu blir någon skillnad som man ser med blotta ögat. Kankse lite … hoppas jag.

Det har varit lite tråkigt som hänt. Fast det är mest min mamma som har det jobbigast. Först dör hennes bror och så krockar hennes man. Det är min styvfar .. (låter inte bra det där med styvfar, plast pappa är kanske bättre). Han och en av mina yngre bröder hade varit på begravning, när olyckan hände. Som tur är så är det bara bilen som blivit värst drabbad. Den kan de inte köra något mera.

Kallt har det varit minsann. Nog önskade jag mig snö och kallt, men då menade jag inte så här kallt. Runt en 5 minus är ju lagom och så sol. Perfekt … eller hur? Snön är ju vacker där den hänger på grenar och granar. Så vit och orörd.

Få se om jag ska ta en ansiktsbehandling nästa vecka. Och handla något ny jumper eller ett sexigt underställ … skratt .. Två presenkort som jag fick när jag fyllde år. De tyckte att de ville ge mig det mesta jag önskade …. Ny frisyr, en avslappnande ansiktskur och så lite nytt i garderoben. Visst är de för gulliga mina nära och kära. TACK för att ni finns