Tänk vad mycket jobb det är att sätta i en ny hårddisk (som är en Sata-disk), nytt moderboard och ny processor (Intel Core 2 duo). När man sen fått det klart, så ska man då föra över allt jag hade på den gamla disken. Tar tid .. pust och stön … och inget att göra under tiden .. skratt … Nu så måste man skapa om alla regler man har i Windows mail, och det är inte lite det inte .. fniss .. tar någ någon timme. Sen ska alla program installeras igen … och det tar sin tid. Alltså … det tar ett par dagar innan man är klar. Så nu ska jag börja installtionen av alla program. Det första som ska in är PSP …. skratt … det kliar i fingrarna av att få pixla. Sen måste jag ha in Dreamveawer, så jag kan uppdatera min hemsida.

Är nu inne på 4:de veckan på mitt rökstopp (uppehåll). Går fortfarande förvånandsvärt bra. Inga raseriutbrott eller gråtattacker … skratt .. De här hemma kan lugnt möta mig, utan att jag ska starta något världskrig .. fniss .. Jag är jättesnäll som vanligt alltså.

Solen skiner idag och det är en -10 grader nu på förmiddagen. Skönt, fast det biter i näsan när man är ute.